Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ne dajem ostavku, neka me smene !

rssBookmark and Share

01.09.2012. Autor : T.Stevanović

Hoće li, ili ne, biti prekonponovanja vlasti u Leskovcu shodno koaliciji na republičkom nivou znaće se nakon današnjeg sastanka Glavnog odbora SPS-a u Beogradu na kojem je između ostalog pozvan i lider leskovačkih socijalista Živojin Stefanović.

Ne dajem ostavku, neka me smene !

"Ja ne želim da istupim iz trenutne koalicije sa Demokratskom strankom, u Leskovcu i žestoko ću se zalagati za očuvanje koalicije sa Tadićebvom strankom u ovome gradu. Ne želim da dajem ostavlku na funkciju predsednika Skupštine grada Leskovca, jer neću nikome da činim zadovoljstvo. Ako su toliko moćni neka me smene. A o svemu tome glavnu reč će ipak dati gradski odbor SPS-a u Leskovcu", Kazao je za ''Južnu Srbiju'' Stefanović.

Trenutno su u Leskovcu na vlasti koalicije okupljene oko DS-a i SPS-a uz pomoć petoro "preletača" odbornika,od kojih četvoro iz URS-a i jednog iz DSS-a sa većinom od 39 odornika.

U međuvremenu u Leskovcu je formirana takozvana "Spasovdanska koaliciija", sastavljena od pet izbornih listi koju predvodi Srpska napredna stranka, a čine je još i odbornici URS-a,DSS-a,Pokreta socijalista,Jedinstvene i Nove Srbije a koji skupa imaju trenutno 36 odbornika od mogućih 75.

Mnogi ovigh dana očekuju da će Živojin Stefanović ipak popustiti nakon sednice Glavnog odbora ove stranke tokom tekućeg vikenda i da će se vlast u gradu na obalama Veternice ipak izmeniti do sredine septembra.


#   Živojin Stefanović   Gradski odbor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima