Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Опроштајно" трошење власти у Лесковцу

rssBookmark and Share

27.10.2012. Autor: Agencija FoNet

Власт у Лесковцу донела је одлуке о додели по разним основама укупно 20 милиона динара из буџета и запошљавању 30-ак нових радника у градским управама

Упркос мораторијуму на нова запошљавања, градски већници су усвојили нове правилнике о систематизацији и организацији радних места у управама за финансије, инспекцијске послове, друштвене делатности, екологију, јавне набавке и послове Скупштине града и градског веча.

Тако је кабинет председника Скупштине града појачан вишим стручним сарадником за послове координатора за медије, информативне делатности, међуопштинску и међународну сарадњу.

У Управи за друштвене делатности је отворено радно место координатор за Роме, затим је са још једним новим радником појачан Одсек за образовање, социјалну и здравствену заштиту, културу, спорт, омладину и нормативну делатност.

Управа за финасије ће убудуће запошљавати шест буџетских инспектора, док је највише новопримљених у Управи за инспекцијске послове - 12. Овде је реч углавном о радницима који се на посао враћају судским пресудама.

У Управу за јавне набавке враћа се један радник, а Управа за екологију појачана је са још три.

На седници Градског већа је, по разноразним основама, подељено укупно 20.813.488 динара.

Данашња седница, на основу онога што је речено, уједно је и последња седница Градског већа у овом сазиву. Наиме, ово веће састављено је од Демократске странке и Социјалистичке партије Србије које су, у међувремену, изгубили одборничку већину у Лесковцу.


#   јавне набавке   радно место
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима