Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Oproštajno" trošenje vlasti u Leskovcu

rssBookmark and Share

27.10.2012. Autor: Agencija FoNet

Vlast u Leskovcu donela je odluke o dodeli po raznim osnovama ukupno 20 miliona dinara iz budžeta i zapošljavanju 30-ak novih radnika u gradskim upravama

Uprkos moratorijumu na nova zapošljavanja, gradski većnici su usvojili nove pravilnike o sistematizaciji i organizaciji radnih mesta u upravama za finansije, inspekcijske poslove, društvene delatnosti, ekologiju, javne nabavke i poslove Skupštine grada i gradskog veča.

Tako je kabinet predsednika Skupštine grada pojačan višim stručnim saradnikom za poslove koordinatora za medije, informativne delatnosti, međuopštinsku i međunarodnu saradnju.

U Upravi za društvene delatnosti je otvoreno radno mesto koordinator za Rome, zatim je sa još jednim novim radnikom pojačan Odsek za obrazovanje, socijalnu i zdravstvenu zaštitu, kulturu, sport, omladinu i normativnu delatnost.

Uprava za finasije će ubuduće zapošljavati šest budžetskih inspektora, dok je najviše novoprimljenih u Upravi za inspekcijske poslove - 12. Ovde je reč uglavnom o radnicima koji se na posao vraćaju sudskim presudama.

U Upravu za javne nabavke vraća se jedan radnik, a Uprava za ekologiju pojačana je sa još tri.

Na sednici Gradskog veća je, po raznoraznim osnovama, podeljeno ukupno 20.813.488 dinara.

Današnja sednica, na osnovu onoga što je rečeno, ujedno je i poslednja sednica Gradskog veća u ovom sazivu. Naime, ovo veće sastavljeno je od Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije koje su, u međuvremenu, izgubili odborničku većinu u Leskovcu.


#   javne nabavke   radno mesto
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima