Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пејчић дао оставку на функције у ДСС

rssBookmark and Share

Лесковац 17.09.2014. ФоНет

Председник Градског одбора Демократске странке Србије (ДСС) у Лесковцу и члан Извршног одбора странке Александар Пејчић рекао је да је дао оставку на те функције, као и на функцију шефа одборничке групе у Скупштини града, и да је изашао из ДСС.

Пејчић дао оставку на функције у ДСС

Претходно је ДСС саопштила да је Пејчић смењан са места председника Градског одбора у Лесковцу.

Пејчић је рекао да је оставке поднео као морални чин због тога што је незадовољан кадровском политиком странке и додао да за сада неће прећи ни у једну другу партију.

Како ФоНет сазнаје, на вечерашњем састанку у лесковачком ДСС, коме су присуствовали и људи из централе странке, распуштен је Градски одбор, а за повереника је именован некадашњи дугогодишњи председник лесковачког одбора и посланик у неколико мандата Петар Цветковић.

Свему овоме предходио је захтев за покретање иницијативе за разрешење члана ДСС Драгана Савића чланства у Градском већу и уступање тог места Српској напредној странци.

Пејчић је ту иницијативу поднео јуче, да би данас, пред сам почетак седнице Скупштине града, на којој је друга тачка дневног реда било разрешење Савића, повукао предлог.

 


#   Лесковац   ДСС   Александар Пејчић   Градски одбор
@dsscentar @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима