Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pejčić dao ostavku na funkcije u DSS

rssBookmark and Share

Leskovac 17.09.2014. FoNet

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) u Leskovcu i član Izvršnog odbora stranke Aleksandar Pejčić rekao je da je dao ostavku na te funkcije, kao i na funkciju šefa odborničke grupe u Skupštini grada, i da je izašao iz DSS.

Pejčić dao ostavku na funkcije u DSS

Prethodno je DSS saopštila da je Pejčić smenjan sa mesta predsednika Gradskog odbora u Leskovcu.

Pejčić je rekao da je ostavke podneo kao moralni čin zbog toga što je nezadovoljan kadrovskom politikom stranke i dodao da za sada neće preći ni u jednu drugu partiju.

Kako FoNet saznaje, na večerašnjem sastanku u leskovačkom DSS, kome su prisustvovali i ljudi iz centrale stranke, raspušten je Gradski odbor, a za poverenika je imenovan nekadašnji dugogodišnji predsednik leskovačkog odbora i poslanik u nekoliko mandata Petar Cvetković.

Svemu ovome predhodio je zahtev za pokretanje inicijative za razrešenje člana DSS Dragana Savića članstva u Gradskom veću i ustupanje tog mesta Srpskoj naprednoj stranci.

Pejčić je tu inicijativu podneo juče, da bi danas, pred sam početak sednice Skupštine grada, na kojoj je druga tačka dnevnog reda bilo razrešenje Savića, povukao predlog.

 


#   Leskovac   DSS   Aleksandar Pejčić   Gradski odbor
@dsscentar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima