Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Група грађана у Ражњу подржава политику председника Вучића, јер ослушкује глас грађана и чини све за развој локала

rssBookmark and Share

Ражањ 14.02.2020. З.С. Јужна Србија Инфо

"Ми смо ту да као извршна власт и држава да кроз одређене пројекте преко одређених министарстава помогнемо локалној самоуправи”, изјавила је начелница Нишавског округа и члан Главног одбора СНС-а Драгана Сотировски на скупу грађана „Добрица Стојковић“ из Ражња, који ће заједно са Српском напредном странком наступити на предстојећим парламентарним и локалним изборима.

Група грађана у Ражњу подржава политику председника Вучића, јер ослушкује глас грађана и чини све за развој локала

Одлука Групе грађана да подрже политику председника Александра Вућића и све оно на чему он ради свих ових година, прави је доказ да сви заједно корачамо у добром правцу, додала је Сотировски

"Ово је прави доказ да за нас у Српској напредној странци не постоје мала и велика места, мали и велики људи. Њихове потребе су увек исте без обзира где живе, у граду или у општини попут Ражња. Одлука Групе грађана “Добрица Стојковић” да подрже политику председника Александра Вучића, политику СНС  и све оно на чему он ради свих ових година, прави је доказ да сви заједно корачамо у добром правцу. То што је Група грађана “Добрица Стојковић” подржала политику Александра Вучића, то значи да и овдашњи политичари желе будућност и просперитет своме месту”, казала је Драгана Сотировски.

Ништа без помоћи државе

“Ово је још један доказ да грађани Ражња и Србије корачају у добром правцу, да Ражањ наставља да подржава локално становништво које живи на овој територији, а да истовремено очекује, с правом, да и држава помогне овом крају. Овде пролази Коридор, Ражњу су потребне и нове фабрике и нова радна места и ми ћемо се и кроз  извршну, али и политичку власт у будућности трудити да Ражњу, као најсевернијој општини Нишавског управног округа, и те како помогнемо да се што више младих задржи овде".

Држава ослушкује и препознаје потребе за локал

“Ми смо ту да као извршна власт и држава да кроз одређене пројекте преко одређених министарстава помогнемо локалној самоуправи”, истакла је на крају начелница Сотировски.

Стокјовић: Подршка политици председниа Вучижа доказ заједничког интереса

Добрица Стојковић је нагласио да ће на предстојећим изборима наступати са Српском напредном странком јер их спајају заједнички интереси.

“Наша подршка Српској напредној странци и председнику Вучићу, само је доказ да ми имамо заједничке интересе, да Ражањ као мала општина очекује и даље подршку Владе Републике Србије, ресорних министарстава, председника државе. Наш заједнички интерес је и да младе људе задржимо, да их вратимо, да им отварањем нових погона, дамо шансу да остану овде”, рекао је Стојковић.  

Коментара: 0


#   СНС   Ражањ   Драгана Сотировски   Добрица Стојковић   Избори 2020   ГГ Добрица Стојковић
@sns_srbija #GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима