Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grupa građana u Ražnju podržava politiku predsednika Vučića, jer osluškuje glas građana i čini sve za razvoj lokala

rssBookmark and Share

Ražanj 14.02.2020. Z.S. Južna Srbija Info

"Mi smo tu da kao izvršna vlast i država da kroz određene projekte preko određenih ministarstava pomognemo lokalnoj samoupravi”, izjavila je načelnica Nišavskog okruga i član Glavnog odbora SNS-a Dragana Sotirovski na skupu građana „Dobrica Stojković“ iz Ražnja, koji će zajedno sa Srpskom naprednom strankom nastupiti na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima.

Grupa građana u Ražnju podržava politiku predsednika Vučića, jer osluškuje glas građana i čini sve za razvoj lokala

Odluka Grupe građana da podrže politiku predsednika Aleksandra Vućića i sve ono na čemu on radi svih ovih godina, pravi je dokaz da svi zajedno koračamo u dobrom pravcu, dodala je Sotirovski

"Ovo je pravi dokaz da za nas u Srpskoj naprednoj stranci ne postoje mala i velika mesta, mali i veliki ljudi. Njihove potrebe su uvek iste bez obzira gde žive, u gradu ili u opštini poput Ražnja. Odluka Grupe građana “Dobrica Stojković” da podrže politiku predsednika Aleksandra Vučića, politiku SNS  i sve ono na čemu on radi svih ovih godina, pravi je dokaz da svi zajedno koračamo u dobrom pravcu. To što je Grupa građana “Dobrica Stojković” podržala politiku Aleksandra Vučića, to znači da i ovdašnji političari žele budućnost i prosperitet svome mestu”, kazala je Dragana Sotirovski.

Ništa bez pomoći države

“Ovo je još jedan dokaz da građani Ražnja i Srbije koračaju u dobrom pravcu, da Ražanj nastavlja da podržava lokalno stanovništvo koje živi na ovoj teritoriji, a da istovremeno očekuje, s pravom, da i država pomogne ovom kraju. Ovde prolazi Koridor, Ražnju su potrebne i nove fabrike i nova radna mesta i mi ćemo se i kroz  izvršnu, ali i političku vlast u budućnosti truditi da Ražnju, kao najsevernijoj opštini Nišavskog upravnog okruga, i te kako pomognemo da se što više mladih zadrži ovde".

Država osluškuje i prepoznaje potrebe za lokal

“Mi smo tu da kao izvršna vlast i država da kroz određene projekte preko određenih ministarstava pomognemo lokalnoj samoupravi”, istakla je na kraju načelnica Sotirovski.

Stokjović: Podrška politici predsednia Vučiža dokaz zajedničkog interesa

Dobrica Stojković je naglasio da će na predstojećim izborima nastupati sa Srpskom naprednom strankom jer ih spajaju zajednički interesi.

“Naša podrška Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Vučiću, samo je dokaz da mi imamo zajedničke interese, da Ražanj kao mala opština očekuje i dalje podršku Vlade Republike Srbije, resornih ministarstava, predsednika države. Naš zajednički interes je i da mlade ljude zadržimo, da ih vratimo, da im otvaranjem novih pogona, damo šansu da ostanu ovde”, rekao je Stojković.  


#   SNS   Ražanj   Dragana Sotirovski   Dobrica Stojković   Izbori 2020   GG Dobrica Stojković
@sns_srbija #GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima