Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Републиканска партија: Спречити одлазак младих из Владичиног Хана

rssBookmark and Share

Владичин Хан 26.01.2015. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо

Републиканска партија одржала је јуче трибину у Владичином Хану, где се разговарало са грађанима о актуелним темама и начину да се првазиђу многобројни проблеми које муче мештане овог места и околине.

Републиканска партија: Спречити одлазак младих из Владичиног Хана

У препуној сали Скуштине општине Владичин Хан, представници Републиканске партије, на челу са председником Николом Сандуловићем, разговарали су јуче са члановима, симпатизерима и заинтересованим грађанима о проблемима које муче мештане овог краја.

Владичин Хан, био је логичан избор за посету овог дела југа Србије, јер по сазнањима, ово место је међу првима на такозваној црној листи одлива млaдих људи, истакао је Никола Сандуловић.

Разговарало се о многобројним темама, али превасходно о проблему оживљавања привреде и запошљавања.

Као појачање, са челницима ове партије, дошли су и представници РП из Шапца, Никола Јелекић и Југослав Јовановић из Бора, како би пренели своја искуста, мештанима Владичиног Хана.

Скуп је отворио, домаћин Миодраг Јовић, први човек републиканаца у овом крају.

Поред њих, говорио је и  Филип Лончар, генерални секретар РП, који је мештанима Владичиног Хана представио и коментарисао програм партије и његова начела.

Сања Јокић, задужена за "питања жена", осврнула се на будућу активност партије и циљеве родне равноправности, као друге важне теме. Иначе, Сања Јокић важи за "десну руку" политичког рада, првог човека републиканаца, сазнајемо незванично.

Председник, Никола Сандуловић, разговарао је са учесницима на један неформалан начин, како и сам наглашава, "Јер само непосредан однос са грађанима и сагледавање њихових проблема, може да доведе до жељеног циља", рекао је Сандуловић.  

Разговарало се и о политилким темама, актуелној власти, али суштина овог скупа биле су привредне теме и проналажење начина да се становницима овог краја пружи шанса за достојанствен живот.

Републиканска партија овом посетом југу Србије појачава и шири своје деловање и спрема са за предстојеће ванреден изборе, на које ће изаћи спремни и однети победу, истичу из ове политичке организације.


#   Владичин Хан   Републиканска партија   трибина   Никола Сандуловић   Сања Јокић   Филип Лончар   Никола Јелекић   Југослав Јовановић   Миодраг Јовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима