Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Republikanska partija: Sprečiti odlazak mladih iz Vladičinog Hana

rssBookmark and Share

Vladičin Han 26.01.2015. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Republikanska partija održala je juče tribinu u Vladičinom Hanu, gde se razgovaralo sa građanima o aktuelnim temama i načinu da se prvaziđu mnogobrojni problemi koje muče meštane ovog mesta i okoline.

Republikanska partija: Sprečiti odlazak mladih iz Vladičinog Hana

U prepunoj sali Skuštine opštine Vladičin Han, predstavnici Republikanske partije, na čelu sa predsednikom Nikolom Sandulovićem, razgovarali su juče sa članovima, simpatizerima i zainteresovanim građanima o problemima koje muče meštane ovog kraja.

Vladičin Han, bio je logičan izbor za posetu ovog dela juga Srbije, jer po saznanjima, ovo mesto je među prvima na takozvanoj crnoj listi odliva mladih ljudi, istakao je Nikola Sandulović.

Razgovaralo se o mnogobrojnim temama, ali prevashodno o problemu oživljavanja privrede i zapošljavanja.

Kao pojačanje, sa čelnicima ove partije, došli su i predstavnici RP iz Šapca, Nikola Jelekić i Jugoslav Jovanović iz Bora, kako bi preneli svoja iskusta, meštanima Vladičinog Hana.

Skup je otvorio, domaćin Miodrag Jović, prvi čovek republikanaca u ovom kraju.

Pored njih, govorio je i  Filip Lončar, generalni sekretar RP, koji je meštanima Vladičinog Hana predstavio i komentarisao program partije i njegova načela.

Sanja Jokić, zadužena za "pitanja žena", osvrnula se na buduću aktivnost partije i ciljeve rodne ravnopravnosti, kao druge važne teme. Inače, Sanja Jokić važi za "desnu ruku" političkog rada, prvog čoveka republikanaca, saznajemo nezvanično.

Predsednik, Nikola Sandulović, razgovarao je sa učesnicima na jedan neformalan način, kako i sam naglašava, "Jer samo neposredan odnos sa građanima i sagledavanje njihovih problema, može da dovede do željenog cilja", rekao je Sandulović.  

Razgovaralo se i o politilkim temama, aktuelnoj vlasti, ali suština ovog skupa bile su privredne teme i pronalaženje načina da se stanovnicima ovog kraja pruži šansa za dostojanstven život.

Republikanska partija ovom posetom jugu Srbije pojačava i širi svoje delovanje i sprema sa za predstojeće vanreden izbore, na koje će izaći spremni i odneti pobedu, ističu iz ove političke organizacije.

Komentara: 0


#   Vladičin Han   Republikanska partija   tribina   Nikola Sandulović   Sanja Jokić   Filip Lončar   Nikola Jelekić   Jugoslav Jovanović   Miodrag Jović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima