Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шапић у Нишу: Иницијатива за укидање граница бенфит за грађане и политичка релаксација

rssBookmark and Share

Ниш 08.07.2021. Јужна Србија Инфо, СНС

Синоћ је у Нишу одржан Окружни одбору СНС, коме су присуствовали председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић и потпредседник Главног одбора СНС Александар Шапић.

Шапић у Нишу: Иницијатива за укидање граница бенфит за грађане и политичка релаксација

"Замислите шта све може да донесе иницијатива укидања граница између Северне Македоније, Албаније и Србије, а такође и Босне и Херцеговине и Црне Горе, које су исто позване да буду део овог великог заједничког пројекта. Да људи могу слободно да се крећу, тргују, да живе. Да им се омогући проток робе, капитала, услуга... све би било другачије, а тако би пале и политичке тензије које овај простор карактеришу деценијама. То је оно на чему морамо заједно да радимо, јер управо то олакшава живот људима и то ће их задржати да не одлазе трбухом за крухом, да не напуштају своје куће трагајући за неким бољим животним условима, јер ће све то имати управо у свом завичају. Зато морамо да се потрудимо да им те услове створимо и овде", нагласио је Шапић.

Глишић је нагласио да је у странци добродошао свако ко може да појача тим који се бори за Србију и њене грађане, а дужност сваког члана СНС је да својим радом допринесе развоју Србије.

Скупу су присуствовали координатор Извршног одбора СНС за Нишавски округ Бојан Бајагић, чланица Главног одбора и градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председник скупштине Града Бобан Џунић.


#   Ниш   СНС   Драгана Сотировски   Западни Балкан   Дарко Глишић   Александар Шапић
@sns_srbija #GradonacelnicaN @AcaSapic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима