Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šapić u Nišu: Inicijativa za ukidanje granica benfit za građane i politička relaksacija

rssBookmark and Share

Niš 08.07.2021. Južna Srbija Info, SNS

Sinoć je u Nišu održan Okružni odboru SNS, kome su prisustvovali predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić.

Šapić u Nišu: Inicijativa za ukidanje granica benfit za građane i politička relaksacija

"Zamislite šta sve može da donese inicijativa ukidanja granica između Severne Makedonije, Albanije i Srbije, a takođe i Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koje su isto pozvane da budu deo ovog velikog zajedničkog projekta. Da ljudi mogu slobodno da se kreću, trguju, da žive. Da im se omogući protok robe, kapitala, usluga... sve bi bilo drugačije, a tako bi pale i političke tenzije koje ovaj prostor karakterišu decenijama. To je ono na čemu moramo zajedno da radimo, jer upravo to olakšava život ljudima i to će ih zadržati da ne odlaze trbuhom za kruhom, da ne napuštaju svoje kuće tragajući za nekim boljim životnim uslovima, jer će sve to imati upravo u svom zavičaju. Zato moramo da se potrudimo da im te uslove stvorimo i ovde", naglasio je Šapić.

Glišić je naglasio da je u stranci dobrodošao svako ko može da pojača tim koji se bori za Srbiju i njene građane, a dužnost svakog člana SNS je da svojim radom doprinese razvoju Srbije.

Skupu su prisustvovali koordinator Izvršnog odbora SNS za Nišavski okrug Bojan Bajagić, članica Glavnog odbora i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik skupštine Grada Boban Džunić.


#   Niš   SNS   Dragana Sotirovski   Zapadni Balkan   Darko Glišić   Aleksandar Šapić
@sns_srbija #GradonacelnicaN @AcaSapic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima