Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Срађан Алексић се одриче плате у хуманитарне сврхе

rssBookmark and Share

Ниш 07.04.2016. Јужна Србија Инфо

Првих пет конкретних потеза са роком од два месеца од ступања на место првог човека Медијане, адвоката Срђана Алексића, кандидата листе "Искрено за Ниш", за председника ГО Медијана у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Уколико 24. априла заслужи поверење и постане председник ГО Медијана, урадиће првих пет конкретних потеза за добробит становника општине Медијана!

Алексић је јавно обећао да ће се одрећи плате председника општине у хумнитарне сврхе.

Он даље наводи..

- захтеваћу да се преиспита оправданост ангажовања лица по уговорима о повременим и привременим пословима,
- образоваћу комисију мешовитог састава у коју ће ући представници удружења председника скупштина станара са циљем да ме извештава о комуналним проблемима,

- инцираћу укидање наплате паркирања на Булевару Немањића,
- преговараћу са овлашћеним интернет провајдерима да се уведе бесплатан интернет на свим значајнијим јавним површинама на Медијани.

Дајем сам себи рок од два месеца од ступања на дужност да реализујем ових пет потеза. Први потез, одмах по ступању на функцију.

У супротном, јавно обећавам да ћу поднети оставку.

Време је да Ниш не буде место празних прича и нереалних обећања, неостварених људи на значајним местима .

У политику сам ушао као остварен човек, породично испуњен, професионално исказан, хвала Богу и материјално обезбеђен. Имам потребу да допринесем Медијани са тимом људи који ће ме пратити. То сматрам здравом амбицијом. 

Употребићу све професионалне контакте у земљи и иностранству да остваримо заједнички циљ да Медија постана центар сцета.

Алексић сматра да Медијана заслужује један професионалан однос, а то је могуће само са озбиљним, одговорним и добрим људима, стоји у саопштењу.
 


#   Ниш   интернет   Срђан Алексић   избори 2016   Искрено за Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима