Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Српска десница Ниш: Живковић ће након избора бити политичка прошлост

rssBookmark and Share

Ниш 14.02.2020. Јужна Србија Инфо

У свом саопштењу, Српска десница Ниш, реаговала је на одлуку лидера Нове странке Зорна Живковића да та политичка организације изађе на предстојеће параламентарне и локалне изборе, пише "Националист" а преносе Правда, Пинк, Патриот портали.

Српска десница Ниш: Живковић ће након избора бити политичка прошлост

Текст портала Националист преносимо у целости..

У (не) прилици смо да поново читамо о помахниталом деловању бившег владајућег политичара, бившег градоначелника, бившег министра и бившег премијера Зорана Живковића. Садашњи љути опозиционар, добро ситуирани винар, прозападни лидер чланством сиромашне Нове странке, последњих недеља и месеци бесомучно напада на све и на свакога. Зоран Живковић се усуђује да говори о поштењу, истини и проблемима у нашем друштву, особа коју све Нишлије добро памте као човека који је систематски пљачкао Ниш док је био власт и пошаст.

Грађани Ниша не заборављају Зорана Живковића, власника винарије који је државним новцем куповао земљу и чинио нечасне малверзације. Управо због тако доброг памћења Нишлија, исти тај Живковић Зоран преселио се у велики Београд, у нади да ће одласком из Ниша обрисати и памћење својих суграђана на године пљачке и уништавања града. На срећу, ми у Српској Десници Ниш сведоци смо свих недела Зорана Живковића, свега онога што је чинио да себи обезбеди материјалну сигурност и лагодан живот користећи се наивношћу многих људи и манипулаторским вештинама досовске школе за економски колапс српских села, градова и државе.

Градски одбор Српске Деснице у Нишу сматра да је Зоран Живковић последњи човек у Србији који има право да било коме удари на образ, част и достојанство! Ево, баш као што ради ситни пијачни накупац чекајући пар процената ћара, то исто ради Живковић у најбољем издању петооктобарског пропалог пројекта. Српска Десница Ниш јавно указује на кредибилитет Живковића, јер чим је „нањушио“ пад цензуса са огромних 5% на „могућих“ 3%, одмах је кренуо у политичку „борбу“ забаталивши стратегију бојкота.

Данас Зоран пристаје на излазак на изборе, јер је „мегданџија који се не скрива у мишју рупу“, а све у циљу остварења личне, дневнополитичке користи! Политичар његовог ранга је скоро до јуче са „демократском“ братијом одлучно заступао бојкот избора у „диктаторском режиму“, али првом приликом издао је „идеале“ и сходно „рангу“ граби ка могућностима икаквога ћара. Са великом вероватноћом мислимо да ће и ова „тараба“ бити повисока за нишког политичког „атлету“.

Градски одбор Српске Деснице Ниш позива Зорана Живковића да за почетак крене у бојкот посланичке плате, дневница и привилегија које му даје „тиранска власт у Србији“, а затим покрене страначку „машинерију“ своје Нове странке у предизборну кампању! Позивамо Зорана да почне са бојкотом „колега“ из србомрзачког удружења „СзС“ и прекине са хедонистичким начином живота. Српска Десница Ниш са поносом истиче да је Живковић пре скоро две деценије избачен из политике града, уз јасно уверење да ће након априлских избора бити потпуно збрисан из српске политике! Цензус од 3% гласова је непремостива препрека његовом „угледу“, а Драган Ђилас који га је „млатио“ 2012. године на партијском мечу за лидера Демократске странке то зна за обојицу.

Сасвим свеједно, избори или бојкот, за деривате ДОС дошао је политички крај. Већинска Србија жели националну и независну државу чија власт не иде по „памет“ у западне амбасаде, и баш зато ће родољуби Српске Деснице бити саставни део нових институција система Ниша и Србије.

До победе! Живела Србија!

Коментара: 0


#   Ниш   Зоран Живковић   Избори 2020   Српска десница   Националист портал
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима