Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Srpska desnica Niš: Živković će nakon izbora biti politička prošlost

rssBookmark and Share

Niš 14.02.2020. Južna Srbija Info

U svom saopštenju, Srpska desnica Niš, reagovala je na odluku lidera Nove stranke Zorna Živkovića da ta politička organizacije izađe na predstojeće paralamentarne i lokalne izbore, piše "Nacionalist" a prenose Pravda, Pink, Patriot portali.

Srpska desnica Niš: Živković će nakon izbora biti politička prošlost

Tekst portala Nacionalist prenosimo u celosti..

U (ne) prilici smo da ponovo čitamo o pomahnitalom delovanju bivšeg vladajućeg političara, bivšeg gradonačelnika, bivšeg ministra i bivšeg premijera Zorana Živkovića. Sadašnji ljuti opozicionar, dobro situirani vinar, prozapadni lider članstvom siromašne Nove stranke, poslednjih nedelja i meseci besomučno napada na sve i na svakoga. Zoran Živković se usuđuje da govori o poštenju, istini i problemima u našem društvu, osoba koju sve Nišlije dobro pamte kao čoveka koji je sistematski pljačkao Niš dok je bio vlast i pošast.

Građani Niša ne zaboravljaju Zorana Živkovića, vlasnika vinarije koji je državnim novcem kupovao zemlju i činio nečasne malverzacije. Upravo zbog tako dobrog pamćenja Nišlija, isti taj Živković Zoran preselio se u veliki Beograd, u nadi da će odlaskom iz Niša obrisati i pamćenje svojih sugrađana na godine pljačke i uništavanja grada. Na sreću, mi u Srpskoj Desnici Niš svedoci smo svih nedela Zorana Živkovića, svega onoga što je činio da sebi obezbedi materijalnu sigurnost i lagodan život koristeći se naivnošću mnogih ljudi i manipulatorskim veštinama dosovske škole za ekonomski kolaps srpskih sela, gradova i države.

Gradski odbor Srpske Desnice u Nišu smatra da je Zoran Živković poslednji čovek u Srbiji koji ima pravo da bilo kome udari na obraz, čast i dostojanstvo! Evo, baš kao što radi sitni pijačni nakupac čekajući par procenata ćara, to isto radi Živković u najboljem izdanju petooktobarskog propalog projekta. Srpska Desnica Niš javno ukazuje na kredibilitet Živkovića, jer čim je „nanjušio“ pad cenzusa sa ogromnih 5% na „mogućih“ 3%, odmah je krenuo u političku „borbu“ zabatalivši strategiju bojkota.

Danas Zoran pristaje na izlazak na izbore, jer je „megdandžija koji se ne skriva u mišju rupu“, a sve u cilju ostvarenja lične, dnevnopolitičke koristi! Političar njegovog ranga je skoro do juče sa „demokratskom“ bratijom odlučno zastupao bojkot izbora u „diktatorskom režimu“, ali prvom prilikom izdao je „ideale“ i shodno „rangu“ grabi ka mogućnostima ikakvoga ćara. Sa velikom verovatnoćom mislimo da će i ova „taraba“ biti povisoka za niškog političkog „atletu“.

Gradski odbor Srpske Desnice Niš poziva Zorana Živkovića da za početak krene u bojkot poslaničke plate, dnevnica i privilegija koje mu daje „tiranska vlast u Srbiji“, a zatim pokrene stranačku „mašineriju“ svoje Nove stranke u predizbornu kampanju! Pozivamo Zorana da počne sa bojkotom „kolega“ iz srbomrzačkog udruženja „SzS“ i prekine sa hedonističkim načinom života. Srpska Desnica Niš sa ponosom ističe da je Živković pre skoro dve decenije izbačen iz politike grada, uz jasno uverenje da će nakon aprilskih izbora biti potpuno zbrisan iz srpske politike! Cenzus od 3% glasova je nepremostiva prepreka njegovom „ugledu“, a Dragan Đilas koji ga je „mlatio“ 2012. godine na partijskom meču za lidera Demokratske stranke to zna za obojicu.

Sasvim svejedno, izbori ili bojkot, za derivate DOS došao je politički kraj. Većinska Srbija želi nacionalnu i nezavisnu državu čija vlast ne ide po „pamet“ u zapadne ambasade, i baš zato će rodoljubi Srpske Desnice biti sastavni deo novih institucija sistema Niša i Srbije.

Do pobede! Živela Srbija!

Komentara: 0


#   Niš   Zoran Živković   Izbori 2020   Srpska desnica   Nacionalist portal
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima