Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Трибина: "Да ли је Србија спремна за ПРЕОКРЕТ"?

rssBookmark and Share

24.02.2016.

Данас је у Нишу Покрет за преокрет, организовао трибину под називом ""ДА ЛИ ЈЕ СРБИЈА СПРЕМНА ЗА ПРЕОКРЕТ"?

Трибина: "Да ли је Србија спремна за ПРЕОКРЕТ"?

- Србији је нужан преокрет, а он ће бити могућ на предстојећим изборима, оценио је народни посланик проф. др Јанко Веселиновић на Трибини ’’Покрета за преокрет’’.

Др Јанко Веселиновић: рекао је и да  не постоје услови за постене изборе али ће се Покрет за преокрет  трудити да застити сваки  глас и да избори не буду покрадени. У томе нам је потребна помоћ свих.

У препуној сали медија центра присутни су имали прилику да разговарају са народним послаником и том приликом се упознају да је Нишу а и Србији заиста неопходан преокрет.
ПРЕОКРЕТ има циљ економски компетентно, праведно, социјално одговорно, еколошки свесно друштво, које се заснива на квалитетном образовању и развоју науке, бризи о здрављу грађана и националној равноправности. За ПРЕОКРЕТ су национални приоритети и заштита квалитета живота грађана Србије испред сваког посебног политичког интереса.  Циљ нам је да заједничким деловањем постанем активни учесник процеса стварања успешнијег, просперитетнијег, срећнијег и богатијег друштва ,и са стручним људима направимо преокрет склонимо нестручне људе из јавних предузећа.


#   трибина   Медија центар Ниш   Покрет за Преокрет   Јанко Веселиновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима