Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tribina: "Da li je Srbija spremna za PREOKRET"?

rssBookmark and Share

24.02.2016.

Danas je u Nišu Pokret za preokret, organizovao tribinu pod nazivom ""DA LI JE SRBIJA SPREMNA ZA PREOKRET"?

Tribina: "Da li je Srbija spremna za PREOKRET"?

- Srbiji je nužan preokret, a on će biti moguć na predstojećim izborima, ocenio je narodni poslanik prof. dr Janko Veselinović na Tribini ’’Pokreta za preokret’’.

Dr Janko Veselinović: rekao je i da  ne postoje uslovi za postene izbore ali će se Pokret za preokret  truditi da zastiti svaki  glas i da izbori ne budu pokradeni. U tome nam je potrebna pomoć svih.

U prepunoj sali medija centra prisutni su imali priliku da razgovaraju sa narodnim poslanikom i tom prilikom se upoznaju da je Nišu a i Srbiji zaista neophodan preokret.
PREOKRET ima cilj ekonomski kompetentno, pravedno, socijalno odgovorno, ekološki svesno društvo, koje se zasniva na kvalitetnom obrazovanju i razvoju nauke, brizi o zdravlju građana i nacionalnoj ravnopravnosti. Za PREOKRET su nacionalni prioriteti i zaštita kvaliteta života građana Srbije ispred svakog posebnog političkog interesa.  Cilj nam je da zajedničkim delovanjem postanem aktivni učesnik procesa stvaranja uspešnijeg, prosperitetnijeg, srećnijeg i bogatijeg društva ,i sa stručnim ljudima napravimo preokret sklonimo nestručne ljude iz javnih preduzeća.


#   tribina   Medija centar Niš   Pokret za Preokret   Janko Veselinović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima