Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Војислав Шешељ данас у Нишу: Митинг радикала на Тргу краља Милана

rssBookmark and Share

Ниш 29.04.2015. СРС

Српска радикална странка одржаће данас митинг на Тргу краља Милана у Нишу у 16.30 часова. На скупу ће говорити лидер радикала Војислав Шешељ.
Тим поводом преносимо саопштење СРС-а у целости.

Војислав Шешељ, Фото: www.novosti.rs
Војислав Шешељ, Фото: www.novosti.rs

Саопштење:

По доласку у Србију, Војислава Шешеља је дочекала апсолутна медијска блокада оних који га се „не боје“ јер води „застарелу“ политику. Без обзира на то, он је обишао скоро све градове у Србији, пробудио патриотске снаге и подигао рејтинг СРС на преко 20%.

А владајућа „елита“ је почела са кукњавом код својих налогодаваца да га, без обзира што нема за то никаквих правних основа, врате у Хаг, по систему „Што је баби мило – то јој се и снило!“. Већ су припремили јавност да проф.ДР Војислав Шешељ креће пут Хага. И делимично су били у праву: он заиста креће на пут, али пут слободарског Ниша, како би га југ Србије дочекао и поздравио!

Ова вест је толико узбунила распуштено стадо нишких напредњака, да су евидентно активирани сви СНС-ботови и „случајни“ сендвич-пролазници, да на свим интернет форумима остављају негативне коментаре. На жалост по њих, свуда су надбројчани онима који нису добили напредњачке сендвиче, оних који су захваљујући напредњачкој власти само на хлебу и води.

Тако ће Ниш и цео југ Србије имати част да у среду, 29.04.2015. у 16.30 часова , на Тргу краља Милана поздраве највећег српског сина данашњице, хероја, који је у дванаестогодишњој неравноправној борби са хашким антисрпским инквизиторима однео победу, борећи се за част српства! Он ће прво у колони возила, тзв. „Плавом каравану“ проћи улицама Ниша, по доласку у просторије странке дати изјаву за медије, одржати трибину у центру града, а након тога у просторијама странке одржати седницу Нишавског окружног одбора, при чему ће разговарати са присталицама и свима, који су након скоро 15  дочекали да га виде у Нишу.

Зато позивамо све патриоте Ниша и целог југа Србије, да у среду, 29.4.2015.год. у 16.30 часова, дођу на Трг краља Милана, поздраве српског хероја – Војислава Шешеља и својим присуством увеличају овај скуп!

Председник ГО Ниш СРС
Бојан Крстић


#   Ниш   СРС   Војислав Шешељ   интернет   митинг   Војислава Шешељ   Трг краља Милана   Бојан Крстић   југ Србије
@SRS_info @predsednikSRS @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима