Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић одржао предизборни митинг у Нишу уз групу "Легенде" (ФОТО-ВИДЕО)

rssBookmark and Share

22.03.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Пред пар хиљада окупљених, председнички кандидат СНС и коалиционих партнера Александар Вучић, одржао је свој предизборни скуп у нишкој хали "Чаир", којем је предходио мини концерт групе "Легенде".
На скупу су се могле видети пароле подршке из Житорађе, Лебана и још пар градова југа Србије.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

Предизборном скупу је предходио мини концерт музичке групе "Легенде".

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Након наступа познате музичке групе уз скандирање и добошаре у халу "Чаир" су ушли страначки функционери и коалициони партнери, Зорана Михајловић, Ивица Дачић, Милан Кркобабић...., као и већина руководилаца нишких јавних предузећа и установа, чак и оних директора чије политичке партије нису у предизбрном савезу са СНС, али заједнички делују на локалном нивоу.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Пре Вучића је говорио председник СПС-а Ивица Дачић, наглашавајући, да иако се две странке програмски разликују, интерес Србије је јачи од свега и позвао социјалисте да гласају за Алексадра Вучића.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Вучић је уз громогласне повике "Ацо Србине" изашао на бину и видно уморан, обратио се речима, "Наш је циљ да урадимо све да Србија остане стабилна земља, а сви који не изађу на изборе гласаће за повратак у прошлост, пљачкашку приватизацију. То ће бити празник демократије, да изађемо на изборе, да их поштено победимо и покажемо да Србију не могу да врате назад. Нећемо да враћамо увредама, ми ћемо да побеђујемо аутопутевима, радним местима, радом и само радом. Наша политика је да гледамо унапред, у децу, шта можемо да урадимо за Србију, а не против неког у Србији", истако је Александар Вучић и свом обраћању.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

ВИДЕО: АКОРД МЕДИА - ЈУЖНА СРБИЈА ИНФО

 


#   СНС   Јужна Србија регион   Ивица Дачић   Александар Вучић   Зорана Михајловић   Јужна Србија Инфо   музичке групе   Милан Кркобабић   Легенде група   Чаир СЦ   председнички избори 2017
@sns_srbija @DacicIvica @avucic @juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима