Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Здрава породица са много деце, просперитет на сваком пољу" - Основан ОО Српске деснице у Мерошини

rssBookmark and Share

Мерошина 20.02.2020. З.С. Јужна Србија Инфо

"Најбитније је да се покрене српско село", рекао је Миша Вацић на оснивачкој скупштини Српске денице у Мерошини.

"Здрава породица са много деце, просперитет на сваком пољу" - Основан ОО Српске деснице у Мерошини

Поред председника те политичке организације Вацића, састанку су присуствовали чланови Главног одбора и велики број симпатизера са територије општине Мерошина. За председника Општинског одбора, једногласно је изабран Горан Микић, његов заменик биће Драган Вељковић а за секретара изгласана је Марија Микић.

Окупљенима се обратио изабрани председник ОО, Горан Микић, задовољан због посете председника Српске Деснице Мише Вацића, обећавши том приликом да ће оправдати поверење и врха странке, али и свих људи који су се на локалу придружили овој партији, и наравно свих градјана општине Мерошина уколико после предстојећих избориа СД буде учествовала у извршној власти.

Програм странке представио је сам Вацић рекавши да је СД најбитније да се покрене српско село, спаси од гасења и миграција у градове, сељак помогне на више начина јер стабилна пољопривреда значи стабилну Србију. СД подрзва сељаке, обичне људе, али и породицу.

"Здрава породица, са много деце, значи просперитет на сваком пољу.Српска десница ће учинити све за бољи живот сваког грађана,и врло је битно да своје представнике и оне који подржавају њихову политику има у свакој општини и у сваком месту у Србији. Зашто би Мерошина била изузетак", нагласио је Вацић.


#   Мерошина   Општински одбор   Горан Микић   Избори 2020   Српска десница   Миша Вацић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима