Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Zdrava porodica sa mnogo dece, prosperitet na svakom polju" - Osnovan OO Srpske desnice u Merošini

rssBookmark and Share

Merošina 20.02.2020. Z.S. Južna Srbija Info

"Najbitnije je da se pokrene srpsko selo", rekao je Miša Vacić na osnivačkoj skupštini Srpske denice u Merošini.

"Zdrava porodica sa mnogo dece, prosperitet na svakom polju" - Osnovan OO Srpske desnice u Merošini

Pored predsednika te političke organizacije Vacića, sastanku su prisustvovali članovi Glavnog odbora i veliki broj simpatizera sa teritorije opštine Merošina. Za predsednika Opštinskog odbora, jednoglasno je izabran Goran Mikić, njegov zamenik biće Dragan Veljković a za sekretara izglasana je Marija Mikić.

Okupljenima se obratio izabrani predsednik OO, Goran Mikić, zadovoljan zbog posete predsednika Srpske Desnice Miše Vacića, obećavši tom prilikom da će opravdati poverenje i vrha stranke, ali i svih ljudi koji su se na lokalu pridružili ovoj partiji, i naravno svih gradjana opštine Merošina ukoliko posle predstojećih izboria SD bude učestvovala u izvršnoj vlasti.

Program stranke predstavio je sam Vacić rekavši da je SD najbitnije da se pokrene srpsko selo, spasi od gasenja i migracija u gradove, seljak pomogne na više načina jer stabilna poljoprivreda znači stabilnu Srbiju. SD podrzva seljake, obične ljude, ali i porodicu.

"Zdrava porodica, sa mnogo dece, znači prosperitet na svakom polju.Srpska desnica će učiniti sve za bolji život svakog građana,i vrlo je bitno da svoje predstavnike i one koji podržavaju njihovu politiku ima u svakoj opštini i u svakom mestu u Srbiji. Zašto bi Merošina bila izuzetak", naglasio je Vacić.


#   Merošina   Opštinski odbor   Goran Mikić   Izbori 2020   Srpska desnica   Miša Vacić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima