Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сотировски о протесту у Нишу: То је била политичка шетња, не разумем зашто смо председник драве и ја криви за трагедије у Београду и Младеновцу?!

rssBookmark and Share

Ниш 19.06.2023. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

На питање новинара, како коментарише протест "Србија против насиља" одржан протекле суботе, поред Београда, Новог Сада, Крагујевца и у Нишу, градоначелница Ниша Драгана Сотировски, између осталог, каже да је то био политички протест.

Сотировски о протесту у Нишу: То је била политичка шетња, не разумем зашто смо председник драве и ја криви за трагедије у Београду и Младеновцу?!

"Грађанима Ниша је потпуно јасно да је то био политички протест, односно политичка протестна шетња", одгворила је Сотировски додла, да не разме зашто су председник Републие и она као градоначелнивца Ниша одгворни за тргедије које су се десиле у београдској школи и Младеновцу, и зашто се због тога траже њихове оставке.

"Више бих волела да опозиција, као ми, има план за развој града, а не да злоупотребљава трагедију у политичке сврке и тражи наше остаавке. Захтев за моју оставку је за мене само још већи изазов, јер никада се у граду није више радило, канализација, водоводна мрежа која није рађена 20 година, аква парк и много тога. Уосталом избори су увек прилика да се одмери коме ће грађани дати своје поверење, а на основу резултата", додала је Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   протест   Србија против насеља протест
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима