Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Предраг Грујић нови заменик начелника нишке полиције

rssBookmark and Share

Ниш 02.04.2018. Т.Тодоровић, Политика

Полицијска управа у Нишу, у којој су пре неколико месеци МУП и министар Небојша Стефановић на место начелника и после разрешења с функције Нинослава Митића поставили главног полицијског саветника и дугогодишњег службеника МУП-а у Нишу Славишу Виријевића, који је претходне три године био на челу ПУ Пирот, добила је новог заменика начелника.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

На предлог Виријевића, на ову дужност министарство је поставило мајора полиције Предрага Грујића. Тиме је, речено нам је, после дужег низа година нишка Полицијска управа у кадровском смислу добила и потпуно ново, али и комплетно и искусно руководство.

Мајор Грујић, који је после завршетка Војне академије цео свој досадашњи радни век провео на разним функцијама у нишком Секретаријату унутрашњих послова и касније Полицијској управи МУП-а, на функцију заменика ПУ Ниш дошао је с дужности командира полиције у Алексинцу, где је провео последње две године.

Пре тога Грујић је обављао одговорне послове у нишком Одељењу полиције, саобраћајној полицији и Сектору за ванредне ситуације МУП-а Србије у Нишу.


#   Ниш     Полицијска управа   Предраг Грујић   ПУ Ниш     Славиша Виријевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима