Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predrag Grujić novi zamenik načelnika niške policije

rssBookmark and Share

Niš 02.04.2018. T.Todorović, Politika

Policijska uprava u Nišu, u kojoj su pre nekoliko meseci MUP i ministar Nebojša Stefanović na mesto načelnika i posle razrešenja s funkcije Ninoslava Mitića postavili glavnog policijskog savetnika i dugogodišnjeg službenika MUP-a u Nišu Slavišu Virijevića, koji je prethodne tri godine bio na čelu PU Pirot, dobila je novog zamenika načelnika.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Na predlog Virijevića, na ovu dužnost ministarstvo je postavilo majora policije Predraga Grujića. Time je, rečeno nam je, posle dužeg niza godina niška Policijska uprava u kadrovskom smislu dobila i potpuno novo, ali i kompletno i iskusno rukovodstvo.

Major Grujić, koji je posle završetka Vojne akademije ceo svoj dosadašnji radni vek proveo na raznim funkcijama u niškom Sekretarijatu unutrašnjih poslova i kasnije Policijskoj upravi MUP-a, na funkciju zamenika PU Niš došao je s dužnosti komandira policije u Aleksincu, gde je proveo poslednje dve godine.

Pre toga Grujić je obavljao odgovorne poslove u niškom Odeljenju policije, saobraćajnoj policiji i Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije u Nišu.


#   Niš     Policijska uprava   Predrag Grujić   PU Niš     Slaviša Virijević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima