Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прооблеми водовода, канализације и асфалтирања на Палилули и Црвеном Крсту

rssBookmark and Share

Ниш 05.04.2019. Белами, Јужна Србија Инфо

Градоначелник Дарко Булатовић разговарао је данас са представницима савета грађана са подручја градских општина Палилула и Црвени Крст о реализацији планираних радова на канализационој мрежи, водоводу, асфалтирању улица, што су заједнички проблеми мештана Комрена, Доњег и Горњег Комрена, Поповца и суседних насеља.

Прооблеми водовода, канализације и асфалтирања на Палилули и Црвеном Крсту

На састанку, коме су присуствовали и представници свих надлежних градских секретаријата и служби, као ЈКП "Наисус" и Дирекције за изградњу града, истакнуто је да су у току завршни део процедуре прибављања неопходне документације и да ће, уколико све буде по плану, радови отпочети врло брзо.

”Током јесени више пута смо се сусрели са мештанима свих ових насеља и дефинисали које су највеће потребе мештана. Грађевинска сезона је почела, документација највећим делом обезбеђена, и по динамици коју смо данас договорили, радови ће почети пре првомајских празника, или одмах после њих. Циљ је да се посао заврши што пре, и да грађани добију услове за живот какве заслужују, као што смо и обећали”, рекао је градоначелник Булатовић.

Коментара: 0


#   Ниш   Црвени крст орг.   Палилула ГО   канализација   асфалтирање   водоснабдевање
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима