Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радмила Антонијевић за "Јужну Србију": Очекујем да победим и опет будем директорка

rssBookmark and Share

Прокупље 19.11.2014. С. Радовић

Актуелна директорка Опште болнице "Др Алекса Савић" у Прокупљу, др Радмила Антонијевић, опет се кандидовала на јавном конкурсу за директора прокупачке болнице и, како каже, очекује победу.

Радмила Антонијевић за "Јужну Србију": Очекујем да победим и опет будем директорка

Антонијевићева, која је чланица Социјалистиче партије Србије СПС је нашој медијској кући потврдила у телефонској изјави да се опет кандидовала и нагласила да очекује победу.

Иначе, актуелној директорки је недавно истекао мандат па је расписан јавни конкурс за директора Опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу на коме поред актуелне директорке има још кандидата.

Иначе, Антонијевићева нам је потврдила и званично да није било јавног конкурса за место портпарола у прокупачкој болници, а о чему је наша медијска кућа писала и због чега нам је прећено.

Упитана да ли ће сменити актуелну портпаролу болнице хирурга Марију Деспотовић, која за додатни посао нема никакве кфалификације, директорка није желела да одговори како каже све док се конкурс не заврши и види да ли ће она и даље остати у директорској фотељи.

 


#   Прокупље   Др Алекса Савић болница     Радмила Антонијевић   конкурс   Марија Деспотовић   јавни конкурс
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима