Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radmila Antonijević za "Južnu Srbiju": Očekujem da pobedim i opet budem direktorka

rssBookmark and Share

Prokuplje 19.11.2014. S. Radović

Aktuelna direktorka Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju, dr Radmila Antonijević, opet se kandidovala na javnom konkursu za direktora prokupačke bolnice i, kako kaže, očekuje pobedu.

Radmila Antonijević za "Južnu Srbiju": Očekujem da pobedim i opet budem direktorka

Antonijevićeva, koja je članica Socijalističe partije Srbije SPS je našoj medijskoj kući potvrdila u telefonskoj izjavi da se opet kandidovala i naglasila da očekuje pobedu.

Inače, aktuelnoj direktorki je nedavno istekao mandat pa je raspisan javni konkurs za direktora Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju na kome pored aktuelne direktorke ima još kandidata.

Inače, Antonijevićeva nam je potvrdila i zvanično da nije bilo javnog konkursa za mesto portparola u prokupačkoj bolnici, a o čemu je naša medijska kuća pisala i zbog čega nam je prećeno.

Upitana da li će smeniti aktuelnu portparolu bolnice hirurga Mariju Despotović, koja za dodatni posao nema nikakve kfalifikacije, direktorka nije želela da odgovori kako kaže sve dok se konkurs ne završi i vidi da li će ona i dalje ostati u direktorskoj fotelji.

 


#   Prokuplje   Dr Aleksa Savić bolnica     Radmila Antonijević   konkurs   Marija Despotović   javni konkurs
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima