Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саборност и јединство различитих на Спасовдан у Нишавском округу

rssBookmark and Share

Ниш 06.06.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Као ретко до сада, Спасовдан, крсна слава Нишавског округа, је окупила све добре људе са својим различитим ставом, што јесте доказ саборности и поверења у рад Округа и начелнице Драгане Сотировски.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

Отворена врата Округа доказ поврења

"Ми смо отворили врата Округа за грађане и постали њихов јавни сервис, на прави начин. Дугујем захвалност свима који су запослени у округу, пре свега на колеге, инспекторе јер сваку акцију коју смо осмислили они су испратили до краја на задовољство грађана. Подсећам да смо акценат смо дали на "Караван" који наставља да путује, а још један важан сегмент су дани Отворених врата када грађани долазе да разговарају са инспекторима о проблемима које имају”, рекла је Сотировски, начелница Нишавског управног округа.

Сотировски је додала, да је улога Округа да помогне локалним самоуправама, да боље комуницирају са Владом Србије и ресорним министарствима, како би сви заједно имали сазнања, где су проблеми и коме је потребна права помоћ.

Крсну славу, гостима је честитала Драгица Стошић, домаћин овогодишњег обележавања и прва дама Одељења Тржишне инспекције Округа.

“Част ми је, што је Тржишна инспекција домаћин славе, а посебно ми је драго да смо, захваљујући начелници Драгани Сотировски, задобили, помало изгубљено поверење грађана”, изјавила је Стошић.

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   тржишна инспекција   Српска слава   Јавни сервис   Нишавски управни округ   Спасовдан   Отворена врата
@GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима