Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стају на пут мафији: Ниш добио два нова начелника полиције

rssBookmark and Share

Ниш 03.04.2013. Izvor: Kurir-JužnaSrbija.Info

Милисав Спасојевић и Дејан Анђелковић имају нашу подршку, изјавио Вељовић.

Стају на пут мафији: Ниш добио два нова начелника полиције

Милорад Вељовић, директор српске полиције, именовао је јуче Милисава Спасојевића, досадашњег заменика начелника УКП ПУ Београд, за начелника за криминалитет нишке полиције. Вељовић је додао да је за начелника Одељења криминалистичке полиције у Нишу поставио Дејана Анђелковића, који је досад исту функцију обављао у смедеревској полицији.

- Сматрао сам се обавезним да пружим подстрек за рад нашим људима у Нишу како би превазишли догађаје који су уносили узнемиреност и неспокој међу Нишлије. Долазак Спасојевића и Анђелковића не представља казнену експедицију, већ је наша процена да је у овом тренутку боље да дођу људи са стране, а потом да посао преузму колеге из Ниша. Сигуран сам да Ниш има добрих полицајаца, али постављење било кога из ове средине створило би у овом тренутку проблеме - рекао је директор Вељовић.

Он је нагласио и да је интерес МУП и њега као директора полиције да Ниш буде спокојан и безбедан град за све грађане.

- Ми морамо да расветлимо све што се дешавало у Нишу, почев од најтежих кривичних дела, и да јавности кажемо истину! Одговараће сви који су умешани у ове догађаје, без обзира на то да ли је реч о директору полиције или старешинама из Ниша, јер пред законом смо сви једнаки - рекао је Вељовић.

За новопостављене начелнике директор Вељовић је нагласио да имају његову пуну подршку и подршку министра Ивице Дачића, а именовању двојице нових начелника присуствовао је и Родољуб Миловић, начелник Управе криминалистичке полиције МУП Србије.


#   Ниш   Милорад Вељовић   ПУ Београд   Дејан Анђелковић   Ана Анђелковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима