Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Staju na put mafiji: Niš dobio dva nova načelnika policije

rssBookmark and Share

Niš 03.04.2013. Izvor: Kurir-JužnaSrbija.Info

Milisav Spasojević i Dejan Anđelković imaju našu podršku, izjavio Veljović.

Staju na put mafiji: Niš dobio dva nova načelnika policije

Milorad Veljović, direktor srpske policije, imenovao je juče Milisava Spasojevića, dosadašnjeg zamenika načelnika UKP PU Beograd, za načelnika za kriminalitet niške policije. Veljović je dodao da je za načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Nišu postavio Dejana Anđelkovića, koji je dosad istu funkciju obavljao u smederevskoj policiji.

- Smatrao sam se obaveznim da pružim podstrek za rad našim ljudima u Nišu kako bi prevazišli događaje koji su unosili uznemirenost i nespokoj među Nišlije. Dolazak Spasojevića i Anđelkovića ne predstavlja kaznenu ekspediciju, već je naša procena da je u ovom trenutku bolje da dođu ljudi sa strane, a potom da posao preuzmu kolege iz Niša. Siguran sam da Niš ima dobrih policajaca, ali postavljenje bilo koga iz ove sredine stvorilo bi u ovom trenutku probleme - rekao je direktor Veljović.

On je naglasio i da je interes MUP i njega kao direktora policije da Niš bude spokojan i bezbedan grad za sve građane.

- Mi moramo da rasvetlimo sve što se dešavalo u Nišu, počev od najtežih krivičnih dela, i da javnosti kažemo istinu! Odgovaraće svi koji su umešani u ove događaje, bez obzira na to da li je reč o direktoru policije ili starešinama iz Niša, jer pred zakonom smo svi jednaki - rekao je Veljović.

Za novopostavljene načelnike direktor Veljović je naglasio da imaju njegovu punu podršku i podršku ministra Ivice Dačića, a imenovanju dvojice novih načelnika prisustvovao je i Rodoljub Milović, načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije.


#   Niš   Milorad Veljović   PU Beograd   Dejan Anđelković   Ana Anđelković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima