Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сурдулица у диму: Незгода у фабрици Кнауф

rssBookmark and Share

Сурдулица 08.07.2019. Ј. С. Новости

Новица Тончев, народни посланик и председник скупштине тог града каже да је брзо реаговао јер је забринут због евентуалних последица

Сурдулица у диму: Незгода у фабрици Кнауф

У јутарњим сатима у фабрици Кнауф у Белом пољу код Сурдулице дошло је до акцидента, због чега је цео град био у диму. Још увек није познато шта се догодило, али је извесно да је дим кренуо из фабрике. Иако нема званичних информација, највероватније нема повређених.

Новица Тончев, народни посланик и председник скупштине тог града каже да је брзо реаговао јер је забринут због евентуалних последица.

- Мени су одговорили да је изгорела производна линија и да је то пара. Ипак, послали смо еколошког инспектора у фабрику и очекујемо извештај - каже Тончев за Новости.

Са друге стране у Полицијској управи је речено да случај није пријављен. Из Кнауфа се још нису оглашавали. Друштвене мреже су преплављене фотографијама и снимцима. 

Станојко Станисављевић представник групе грађана “Удахни дубоко”, који су организовали више протестних шетњи због наводне загађености која долази из фабрике, каже да нема конкретних информација још увек, али да ситуација није деловала наивно.

Ј. С. Новости


#   Сурдулица   екологија   Новица Тончев   друштвене мреже   КНАУФ   Станојко Станисављевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима