Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Свечана додела индекса студентима Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 03.10.2022. Јужна Србија Инфо

Свечаном доделом индекса студентима прве године Основних академских и Основних струковних студија, данас је почела нова школска 2022/2023 година на Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу.

Свечана додела индекса студентима Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу

Новим студентима се обратио декан Факултета проф. др Милован Братић:

"Велика ми је част и задовољство, што могу да вас овим поводом срдачно поздравим испред Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу.

Дошли сте на Факултет, који ове године обележава 51. годину успешниг постојања, од када је давне, 1971. године уписана прва генерација студената.

Свим колегама, који су предано и марљиво радили свих ових година, захваљујем се на несебичној сарадњи и подршци, на нашој заједничкој градњи и на остваривању циљева које смо пред себе поставили.

Слогом, јединством и залагањем целокупног колектива, загарантовали смо наш успех, на који смо веома поносни.

На факултету смо се увек руководили принципима интегритета, честитости, праведности и толеранције. Потрудићемо се да и на вас пренесемо то своје искуство током студирања, научимо вас моралном и етичком приступу животу и надасве стручно оспособимо за будући позив.

Током студирања ће те се суочавати са различитим изазовима, али из свега морате да изађете јачи, спретнији и спремнији за све обавезе које Вам предстоје у професији којом ће те се бавити.

Трудите се да до знања дођете својим радом, самоодрицањем и што је најважније свешћу, да је пут до жељеног циља само Ваш пут и да је човек оно што сам од себе учини.

Градите своју личност и свој ауторитет одговорно и савесно поштујући друге, њихове ставове, без обзира да ли се разликују од Ваших или не. Обогаћујте своју личнст знањем и заинтересованошћу за оно што вам је непознато, а кроз туђе грешке исправљајте своје.

Будите захтевни, када је студирање у питању, како према себи, тако и према професорима, који су дужни да Вам на најбољи начин пренесу знања"...

Као део традиције нашег Факултета да награђује најуспешније, студенати са најбољим резултатима на пријемном испиту добили су пригодне поклоне. На тај начин су младе колеге мотивисане да дају све од себе у будућем раду који ће сигурно адекватно бити вреднован.


#   Ниш   студенти   Факултет спорта и физичког васпитања   Милован Братић   индекс
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима