Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svečana dodela indeksa studentima Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 03.10.2022. Južna Srbija Info

Svečanom dodelom indeksa studentima prve godine Osnovnih akademskih i Osnovnih strukovnih studija, danas je počela nova školska 2022/2023 godina na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

Svečana dodela indeksa studentima Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu

Novim studentima se obratio dekan Fakulteta prof. dr Milovan Bratić:

"Velika mi je čast i zadovoljstvo, što mogu da vas ovim povodom srdačno pozdravim ispred Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

Došli ste na Fakultet, koji ove godine obeležava 51. godinu uspešnig postojanja, od kada je davne, 1971. godine upisana prva generacija studenata.

Svim kolegama, koji su predano i marljivo radili svih ovih godina, zahvaljujem se na nesebičnoj saradnji i podršci, na našoj zajedničkoj gradnji i na ostvarivanju ciljeva koje smo pred sebe postavili.

Slogom, jedinstvom i zalaganjem celokupnog kolektiva, zagarantovali smo naš uspeh, na koji smo veoma ponosni.

Na fakultetu smo se uvek rukovodili principima integriteta, čestitosti, pravednosti i tolerancije. Potrudićemo se da i na vas prenesemo to svoje iskustvo tokom studiranja, naučimo vas moralnom i etičkom pristupu životu i nadasve stručno osposobimo za budući poziv.

Tokom studiranja će te se suočavati sa različitim izazovima, ali iz svega morate da izađete jači, spretniji i spremniji za sve obaveze koje Vam predstoje u profesiji kojom će te se baviti.

Trudite se da do znanja dođete svojim radom, samoodricanjem i što je najvažnije svešću, da je put do željenog cilja samo Vaš put i da je čovek ono što sam od sebe učini.

Gradite svoju ličnost i svoj autoritet odgovorno i savesno poštujući druge, njihove stavove, bez obzira da li se razlikuju od Vaših ili ne. Obogaćujte svoju ličnst znanjem i zainteresovanošću za ono što vam je nepoznato, a kroz tuđe greške ispravljajte svoje.

Budite zahtevni, kada je studiranje u pitanju, kako prema sebi, tako i prema profesorima, koji su dužni da Vam na najbolji način prenesu znanja"...

Kao deo tradicije našeg Fakulteta da nagrađuje najuspešnije, studenati sa najboljim rezultatima na prijemnom ispitu dobili su prigodne poklone. Na taj način su mlade kolege motivisane da daju sve od sebe u budućem radu koji će sigurno adekvatno biti vrednovan.


#   Niš   studenti   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   Milovan Bratić   indeks
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima