Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тамара Вучић обрадовала ђаке у Куршумлији

rssBookmark and Share

Куршумлија 04.09.2018. Мондо, Танјуг

Супруга председника Србије Тамара Вучић обишла је с почетком нове школске године Куршумлију, где је првацима у ОШ "Милоје Закић" поделила ранчеве са школским прибором.

Тамара Вучић обрадовала ђаке у Куршумлији

Она је поручила ђацима им да буду вредни, марљиви и радни, али и да никада не забораве да се играју, јер је игра, каже, важан део детињства.

Малишане је у тој основној школи, која је прве ученике примила 1980. године, на клупама сачекала "добродошлица" у виду исписане песме са поруком да буду добри ученици, али и људи, а са супругом председника Србије поделли су своје највеће радости, очекивања, али и страховања, међу којима су и - лоше оцене.

Тамара Вучић је у Куршумлији била пре само неколико месеци, када се дружила са најмађим становницима тог града, а сада је, каже, дошла на идеју да обрадује "мале борце за знања, који тек крећу у своју битку."

"Искрено се радујем што сам поново у Куршмулији. Сада смо обезбедили 131 ранац у којима су пернице, оловке, свеске, темпере, све оно што смо сматрали да је неопходно за почетак школске године. Ово је за те мале људе важан дан, али не само за њих, већ и за њихове родитеље, баке и деке, и нема сумње да ту има и мало страха, стрепње и несигурности", рекла је Вучић.

"Пожелела да буду вредни, марљиви и радни, али сам им исто тако пожелала да никако не забораве на игру и дружење. Тако се они и развијају у добре младе људе", рекла је Вучић.

Председникова супруга обишла је и ОШ "Дринка Павловић" у Косаничкој Рачи. Тамари Вучић је том приликом уручена захвалница за допринос унапређењу положаја деце и младих који живе уз административну линију.


#   Куршумлија   Милоје Закић ОШ   Тамара Вучић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима