Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Лебану “потенцијално ванредно стање”

rssBookmark and Share

Лебане 19.01.2016. Инфо центар Југа

Председник општине др Горан Јањић је прогласио “потенцијално ванредно стање”, због великих снежних наноса у брдско-планинским пределима, где је дошло због прекида електричне енергије.

У Лебану “потенцијално ванредно стање”

Он је све присутне обавесио да је  добио упозорење из РХМЗ-а да овај округ 18. и 19.јануара очекује потенцијално опасно време и зато сви морају да буду у приправности и да до даљнег Штаб мора бити у сталном заседању.

“Један скип чисти снег од Бувца према Дрводељу, где је ситуација врло тешка, други је на релацији Гегља-Бучумет-Лалиновац, скип ЈКП “Водовод” је по граду и четврти чисти терен од Коњина до Ћеновца”, рекао је Срђан Стојиљковић, директор Дирекције за изградњу.

Овом састанку присуствовао је и Миодраг Спасић, директор ЈКП “Комуналац”,  који је рекао да су сви на терену из овог предузећа, као и људи који су ангажовани преко јавних радова.

Из Полицијске станице, Ватрогасно-спасилачке јединице Лебане, општинске службе за пољопривреду као и службе за заштиту животне средине , потврдили су да је све под контролом.

Начелник Штаба за ванредне ситуације Зоран Станковић потврдио је да нема разлога за панику, овакво време је очекивано у ово доба године, ситуација је слична у целом региону и да ће заједничким снагама успети и да реше тренутне проблеме.

У самом граду, саобраћај несметано функционише.


#   Лебане   саобраћај   ванредно стање   Зоран Станковић   Горан Јањић   Срђан Стојиљковић   Миодраг Спасић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима