Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Lebanu “potencijalno vanredno stanje”

rssBookmark and Share

Lebane 19.01.2016. Info centar Juga

Predsednik opštine dr Goran Janjić je proglasio “potencijalno vanredno stanje”, zbog velikih snežnih nanosa u brdsko-planinskim predelima, gde je došlo zbog prekida električne energije.

U Lebanu “potencijalno vanredno stanje”

On je sve prisutne obavesio da je  dobio upozorenje iz RHMZ-a da ovaj okrug 18. i 19.januara očekuje potencijalno opasno vreme i zato svi moraju da budu u pripravnosti i da do daljneg Štab mora biti u stalnom zasedanju.

“Jedan skip čisti sneg od Buvca prema Drvodelju, gde je situacija vrlo teška, drugi je na relaciji Geglja-Bučumet-Lalinovac, skip JKP “Vodovod” je po gradu i četvrti čisti teren od Konjina do Ćenovca”, rekao je Srđan Stojiljković, direktor Direkcije za izgradnju.

Ovom sastanku prisustvovao je i Miodrag Spasić, direktor JKP “Komunalac”,  koji je rekao da su svi na terenu iz ovog preduzeća, kao i ljudi koji su angažovani preko javnih radova.

Iz Policijske stanice, Vatrogasno-spasilačke jedinice Lebane, opštinske službe za poljoprivredu kao i službe za zaštitu životne sredine , potvrdili su da je sve pod kontrolom.

Načelnik Štaba za vanredne situacije Zoran Stanković potvrdio je da nema razloga za paniku, ovakvo vreme je očekivano u ovo doba godine, situacija je slična u celom regionu i da će zajedničkim snagama uspeti i da reše trenutne probleme.

U samom gradu, saobraćaj nesmetano funkcioniše.


#   Lebane   saobraćaj   vanredno stanje   Zoran Stanković   Goran Janjić   Srđan Stojiljković   Miodrag Spasić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima