Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро "Авантура парк" у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 09.08.2019. Јужна Србија Инфо

У четвртак су започети радови на изградњи Авантура парка поред Спортско-рекреативног центра „Дубочица“ који се гради у оквиру пројекта „Радимо за бољу будућност деце“ преко Министарства без портфеља задуженог за демографију и популациону политику.
Вредност ових радова је око 7 милиона динара, док ће се парк простирати на површини од 470 метара квадратних.

Ускоро "Авантура парк" у Лесковцу

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је са председником Скупштине Града Лесковца обишао започете радове и том приликом истакао:

„Јединствени садржај Авантура паркова који су врло популарни међу младима и децом ће заокружити понуду Спортско рекреативног центра „Дубочица“. Надам се да ће постојећи спортски терени, базен, дечје игралиште, теретана и терен на песку, као и недавно завршени трамболина парк, уз Авантура парк популаризовати спорт међу децом и оживети овај део града,“ – подсетивши све да међународни рукометни турнир на песку почиње у суботу у 9 часова.

„Ове инвестиције предстваљају темељ за бољу будућност свих нас јер Лесковац постаје бољи, уређенији град подређен потребама деце. Сви наши напори су усмерени ка томе да нашој деци омогућимо што здравије, срећније и безбрижније детињство. Улагање у децу, њихово здравље и образовање је наш приоритет, деца су наш поглед у будућност која сваким даном, сваком новом инвестицијом постаје све сигурнија и светлија,“ – додао је градончелник Цветановић и притом истакао да је ће се понуда Лесковца још више проширити када се изгради и Аква парк на месту мотела „Атине“ који је купио власник млекаре „Гложане“.

Ненад Стијеља, надзорни орган овог пројекта том приликом истакао је да ће парк бити типски авантура парк, и да ће имати два нивоа, један за децу до 8 година и други за децу преко 8 година и одрасле.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   деца   демографија   образовање   инвестиције   дечје игралиште   спортски терен   СЦ Дубочица   Авантура парк   популациона политика
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима