Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро изградња новог хирушког блока у Врању

rssBookmark and Share

Врање 23.06.2017. Јужна Србија Инфо

У организацији Министарства финансија - Сектора за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније одржан је састанак о пројекту "Завршетак изградње новог блока болнице у Врању".

Ускоро изградња новог хирушког блока у Врању

Састанку је присуствао и градоначелник Врања др Слободан Миленковић, директор Здравственог центра др Драган Величковић и градски већник Чедомир Марковић. Договорени су наредни кораци, како би радови на завршетку овог објекта почели.

Посао је поверен предузећу "Кредо" из Врања, што ми је изузетно драго јер ће домаћа оператива бити ангажована. Уговор са представницима овог предузећа потписан је пре две недеље. Локална самоуправа испуњава своје обавезе, у смислу партерног уређења, изградње атмосферске канализације, водоводне мреже и постављања јавне расвете, у вредности од 300.000 евра", изјавио је градоначелник др Миленковић.

"Уз подршку Европске уније која издваја 3,2 милиона евра и министарства здравља које ће опремити Хируршки блок, завршићемо објекат који је од велике важности за пацијенте, али и запослене у Здравственом центру", истакао је градоначелник др Миленковић.


#   Врање   Министарство финансија   Драган Величковић   изградња   локална самоуправа   хирургија   Градски већник   Слободан Миленковић   Здравствени центар Врање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима