Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uskoro izgradnja novog hiruškog bloka u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 23.06.2017. Južna Srbija Info

U organizaciji Ministarstva finansija - Sektora za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije održan je sastanak o projektu "Završetak izgradnje novog bloka bolnice u Vranju".

Uskoro izgradnja novog hiruškog bloka u Vranju

Sastanku je prisustvao i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, direktor Zdravstvenog centra dr Dragan Veličković i gradski većnik Čedomir Marković. Dogovoreni su naredni koraci, kako bi radovi na završetku ovog objekta počeli.

Posao je poveren preduzeću "Kredo" iz Vranja, što mi je izuzetno drago jer će domaća operativa biti angažovana. Ugovor sa predstavnicima ovog preduzeća potpisan je pre dve nedelje. Lokalna samouprava ispunjava svoje obaveze, u smislu parternog uređenja, izgradnje atmosferske kanalizacije, vodovodne mreže i postavljanja javne rasvete, u vrednosti od 300.000 evra", izjavio je gradonačelnik dr Milenković.

"Uz podršku Evropske unije koja izdvaja 3,2 miliona evra i ministarstva zdravlja koje će opremiti Hirurški blok, završićemo objekat koji je od velike važnosti za pacijente, ali i zaposlene u Zdravstvenom centru", istakao je gradonačelnik dr Milenković.


#   Vranje   Ministarstvo finansija   Dragan Veličković   izgradnja   lokalna samouprava   hirurgija   Gradski većnik   Slobodan Milenković   Zdravstveni centar Vranje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima