Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

За пет месеци рада Канцеларији за брзе одговоре имала 1107 предмета

rssBookmark and Share

Ниш 21.09.2023. Јужна Србија Инфо

За првих пет месеци рада Канцеларија за брзе одговоре имала је 1107 предмета. Најчешћа питања суграђана односе се на комуналне проблеме и нерешене правно-имовинске односа.

За пет месеци рада Канцеларији за брзе одговоре имала 1107 предмета

Велики број грађана интересује се ових дана како и где могу да поднесу захтев за прикључак нелегално изграђених објеката у којима живе на комуналну инфраструктуру.

Повећан је и број позива људи из иностранства који се интересују како да дођу до одговарајуће документације која им је потребна.

Грађани лично, телефоном или мејлом пријављују проблеме за чије решавање сматрају да је надлежна градска управа, јавно комунална предузећа или установе и у најкраћем могућем року добију компетентне одговоре надлежних служби.

У Канцеларији за брзе одговоре кажу да је за решавање захтева или проблема које упућују грађани потребно од неколико сати до неколико дана јер то зависи од сложености случаја, али одговори од надлежних служби стижу у најкраћем могућем року.

Суграђани информације могу да добију на бројеве телефона 018/4555 000, 018/4555 001 и 018/4555 002, а од јуче и на број 018/ 505 505, али и на мејл brzi.odgovori@gu.ni.rs. Канцеларија за брзе одговоре налази се у центру града на Тргу краља Милана број 8.


#   Ниш   Канцеларија за брзе одговоре
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима