Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зорана Михајловић са извођачима на Коридору 10: Даноноћни радови како би ауто-пут био безбедан и завршен у року

rssBookmark and Share

Београд 26.11.2018.

Представници извођача радова истакли су да се радови спроводе 24 сата и да ће учинити све да ауто-пут буде пуштен у саобраћај до краја године.

Зорана Михајловић са извођачима на Коридору 10
Зорана Михајловић са извођачима на Коридору 10

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, разговарала је данас са директором “Коридора Србије” Зораном Бабићем и представницима компанија "Азви", "Интеграл", " Еуро алијанс" и "Трејс", које изводе радове на изградњи Коридора 10, на деоници кроз Грделичку клисуру.

Михајловићева је, у присуству инжењера и најближих сарадника, истакла да је Министарство ту да пружи сву неопходну подршку и помоћ како би ауто-пут кроз Грделичку клисуру био сигуран и безбедан и радови завршени у договореном року.

“Говоримо о најтежој деоници на Коридору 10, свесни смо тешких услова и огромних напора које радиници улажу како бисмо саобраћај на овом ауто-путу пустили до краја године и молим да све планове и договоре испоштујете. Новца има, нема дуговања и кашњења у плаћању и очекујем да све буде готово у року”, поручила је Михајловићева.

Директор „Коридора Србије“ Зоран Бабић рекао је да су сви извођачи веома проактивни и да раде даноноћно како би све било завршено у планираном року.

Представници извођача радова истакли су да се радови спроводе 24 сата и да ће учинити све, упркос временским условима да ауто-пут буде пуштен у саобраћај до краја године.

Укупна уговорена вредност радова на деоницама кроз Грделичку клисуру, у дужини од 26,3 км, износи 234 милиона евра. Радови се тренутно изводе на деоницама од Грделице до тунела Предејане, од тунела Предејане до Царичине долине и на тунелу Манајле.

Коментара: 0


#   Београд   саобраћај   ауто-пут   Зорана Михајловић   Предејане   Грделичка клисура   коридор 10   седница Владе   Зоран Бабић   24 сата
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима