Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zorana Mihajlović sa izvođačima na Koridoru 10: Danonoćni radovi kako bi auto-put bio bezbedan i završen u roku

rssBookmark and Share

Beograd 26.11.2018.

Predstavnici izvođača radova istakli su da se radovi sprovode 24 sata i da će učiniti sve da auto-put bude pušten u saobraćaj do kraja godine.

Zorana Mihajlović sa izvođačima na Koridoru 10
Zorana Mihajlović sa izvođačima na Koridoru 10

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa direktorom “Koridora Srbije” Zoranom Babićem i predstavnicima kompanija "Azvi", "Integral", " Euro alijans" i "Trejs", koje izvode radove na izgradnji Koridora 10, na deonici kroz Grdeličku klisuru.

Mihajlovićeva je, u prisustvu inženjera i najbližih saradnika, istakla da je Ministarstvo tu da pruži svu neophodnu podršku i pomoć kako bi auto-put kroz Grdeličku klisuru bio siguran i bezbedan i radovi završeni u dogovorenom roku.

“Govorimo o najtežoj deonici na Koridoru 10, svesni smo teških uslova i ogromnih napora koje radinici ulažu kako bismo saobraćaj na ovom auto-putu pustili do kraja godine i molim da sve planove i dogovore ispoštujete. Novca ima, nema dugovanja i kašnjenja u plaćanju i očekujem da sve bude gotovo u roku”, poručila je Mihajlovićeva.

Direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić rekao je da su svi izvođači veoma proaktivni i da rade danonoćno kako bi sve bilo završeno u planiranom roku.

Predstavnici izvođača radova istakli su da se radovi sprovode 24 sata i da će učiniti sve, uprkos vremenskim uslovima da auto-put bude pušten u saobraćaj do kraja godine.

Ukupna ugovorena vrednost radova na deonicama kroz Grdeličku klisuru, u dužini od 26,3 km, iznosi 234 miliona evra. Radovi se trenutno izvode na deonicama od Grdelice do tunela Predejane, od tunela Predejane do Caričine doline i na tunelu Manajle.

Komentara: 0


#   Beograd   saobraćaj   auto-put   Zorana Mihajlović   Predejane   Grdelička klisura   koridor 10   sednica Vlade   Zoran Babić   24 sata
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima