Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Камере РТВ Врање на снимању "Врати се Зоне"

rssBookmark and Share

Врање 29.08.2016. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Чувену Баба Златину улицу оживела је екипа филма „Врати се Зоне“.
Након што је пала прва клапа у Новом Пазару, филмска екипа је стигла у Врање где ће до 1. септембра бити настављено снимање.

Фото: РТВ Врање
Фото: РТВ Врање

Двориште куће Боре Станковића, ће послужити као ентеријер, а у Пашином селамлуку – згради Народног музеја, биће снимљен екстеријер породичног дома лепе Зоне и шармантног Манета.

Филм режира Југ Радовојевић, а главне улоге поверене су глумцима Бранкици Себастијановић и Милану Васићу.

Кроз Баба Златину улицу ће ових дана прошетати многа позната имена српског глумишта. Двориште музеј куће Боре Станковића је прави филмски град. Све је прилагођено снимању филма „Врати се Зоне“. Глумци задубљени у своје улоге, техничка екипа сконцентрисана на сваки детаљ, шминкери, реквизитери, сценографи. Редитељ филма Југ Радивојевић, каже да је задовољан условима на сету. Као домаћин се осећа и Милан Васић коме је поверена улога кујунџије Манета, а  лепа Зоне, млада Бранкица Себастијановић, каже да је победила дијалект и да ужива у улози.

Сремчева јунакиња је (Зона) доживела велики успех у Шотриној „Зони Занфировој“. Очекивања су велика и за други део планиране трилогије:

„Врати се Зоне“ је романтична мелодрама са елементима комедије која говори о згодама и незгодама младог брачног пара с почетка 20 века. Најважније сцене за филм биће снимљене у Врању. Филмска екипа ће у нашем граду боравити до 1. септембра и за то време најпознатија имена српског глумишта прошетаће улицама Бориног Врања.

Коментара: 0


#   Врање   филм   РТВ Врање   Бранкица Себастијановић   Југ Радивојевић   Милан Васић   Пашин конак   харемлук   екстеријер   Врати се Зоне
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима