Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kamere RTV Vranje na snimanju "Vrati se Zone"

rssBookmark and Share

Vranje 29.08.2016. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Čuvenu Baba Zlatinu ulicu oživela je ekipa filma „Vrati se Zone“.
Nakon što je pala prva klapa u Novom Pazaru, filmska ekipa je stigla u Vranje gde će do 1. septembra biti nastavljeno snimanje.

Foto: RTV Vranje
Foto: RTV Vranje

Dvorište kuće Bore Stankovića, će poslužiti kao enterijer, a u Pašinom selamluku – zgradi Narodnog muzeja, biće snimljen eksterijer porodičnog doma lepe Zone i šarmantnog Maneta.

Film režira Jug Radovojević, a glavne uloge poverene su glumcima Brankici Sebastijanović i Milanu Vasiću.

Kroz Baba Zlatinu ulicu će ovih dana prošetati mnoga poznata imena srpskog glumišta. Dvorište muzej kuće Bore Stankovića je pravi filmski grad. Sve je prilagođeno snimanju filma „Vrati se Zone“. Glumci zadubljeni u svoje uloge, tehnička ekipa skoncentrisana na svaki detalj, šminkeri, rekviziteri, scenografi. Reditelj filma Jug Radivojević, kaže da je zadovoljan uslovima na setu. Kao domaćin se oseća i Milan Vasić kome je poverena uloga kujundžije Maneta, a  lepa Zone, mlada Brankica Sebastijanović, kaže da je pobedila dijalekt i da uživa u ulozi.

Sremčeva junakinja je (Zona) doživela veliki uspeh u Šotrinoj „Zoni Zanfirovoj“. Očekivanja su velika i za drugi deo planirane trilogije:

„Vrati se Zone“ je romantična melodrama sa elementima komedije koja govori o zgodama i nezgodama mladog bračnog para s početka 20 veka. Najvažnije scene za film biće snimljene u Vranju. Filmska ekipa će u našem gradu boraviti do 1. septembra i za to vreme najpoznatija imena srpskog glumišta prošetaće ulicama Borinog Vranja.

Komentara: 0


#   Vranje   film   RTV Vranje   Brankica Sebastijanović   Jug Radivojević   Milan Vasić   Pašin konak   haremluk   eksterijer   Vrati se Zone
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima