Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Жељко Митровић 26. фебруара стиже у Србију!

rssBookmark and Share

10.02.2011. Autor: Stefan Radović

Власник телевизије "Пинк" који сумња да је био жртва покушаја убиства тровањем и због тога је увео ванредно стање у своју медијску кућу, још увек је на лечењу у Немачкој, али добро реагује на терапију и планира ускоро да се врати у Србију. Да је Жељко све боље и да се осећа као дечак говори фотографија коју екслузивно објављујемо, а на којој Митровић игра фудбал.

Жељко Митровић 26. фебруара стиже у Србију!

Како сазнајемо од нашег добро обавештеног извора, Жељко Митровић намерава да се врати у Србију 26. фебруара, што ће у великој мери олакшати истрагу поводом његових сумњи да је био жртва намерног тровања. На телевизији "Пинк" већ дуже траје ванредно стање, јер су безмало сви запослени под присмотром. Уколико се Митровић заиста врати пред крај фебруара, чини се да ће овај трилер који траје већ недељама коначно добити свој расплет.

-Истина је да Жељков организам одлично реагује на терапију и да се осећа све боље, али још је рано да се лицитира око датума његовог повратка - каже Тања Војтеховски, директор Пинк медија групе и ПР Тв Пинк.


#   ванредно стање   Жељко Митровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима