Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Željko Mitrović 26. februara stiže u Srbiju!

rssBookmark and Share

10.02.2011. Autor: Stefan Radović

Vlasnik televizije "Pink" koji sumnja da je bio žrtva pokušaja ubistva trovanjem i zbog toga je uveo vanredno stanje u svoju medijsku kuću, još uvek je na lečenju u Nemačkoj, ali dobro reaguje na terapiju i planira uskoro da se vrati u Srbiju. Da je Željko sve bolje i da se oseća kao dečak govori fotografija koju eksluzivno objavljujemo, a na kojoj Mitrović igra fudbal.

Željko Mitrović 26. februara stiže u Srbiju!

Kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora, Željko Mitrović namerava da se vrati u Srbiju 26. februara, što će u velikoj meri olakšati istragu povodom njegovih sumnji da je bio žrtva namernog trovanja. Na televiziji "Pink" već duže traje vanredno stanje, jer su bezmalo svi zaposleni pod prismotrom. Ukoliko se Mitrović zaista vrati pred kraj februara, čini se da će ovaj triler koji traje već nedeljama konačno dobiti svoj rasplet.

-Istina je da Željkov organizam odlično reaguje na terapiju i da se oseća sve bolje, ali još je rano da se licitira oko datuma njegovog povratka - kaže Tanja Vojtehovski, direktor Pink medija grupe i PR Tv Pink.


#   vanredno stanje   Željko Mitrović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima