Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

209 новопозитивних пацијената у ковид објектима КЦ Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 01.01.2021. Јужна Србија Инфо

У Covid објектима Клиничког Центра Ниш, хоспитализована су укупно 283 пацијената. Код 209 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19. Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 6 су прикључени на апарате за вештачку вентилацију и налазе се у јако тешком општем стању.

209 новопозитивних пацијената у ковид објектима КЦ Ниш

Сви пацијенти су под 24 - часовним надзором и детаљним мониторингом животних функција од стране лекара и медицинског особља нишког Kлиничког центра.

Њихов клинички статус се процењује из минута у минут, а терапијске мере предузимају у односу на терапијски одговор.

Нажалост, упркос свим напорима лекара нишког Kлиничког центра, 3 пацијента, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

У Covid болници у Крушевцу, тренутно је хоспитализовано 70 пацијената. Код 56 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 7 је прикључено на апарате за вештачку вентилацију.

Нажалост, упркос свим напорима лекара Крушевачке Covid болнице, 2 пацијента, са потврђеним вирусом Covid -19, је преминуло.

У ЗЦ Лековац у Covid болници, тренутно је хоспитализовано 133 пацијената. Код 77 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19.

У 2 Covid болнице у ЗЦ Врање, укупно су хоспитализована 101 пацијента. Код 92 пацијента је потврђено присуство вируса. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Коронавирус
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима