Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Највећа градска општина омогућила "Јога програм" паровима за вантелесну оплодњу

rssBookmark and Share

Ниш 05.11.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана представила је Јога програм за брачне парове којима су одобрена средства Комисије Света Петка за вантелесну оплодњу, а који се се одазвали позиву општине да буду његов део.

Највећа градска општина омогућила "Јога програм" паровима за вантелесну оплодњу

По речима председника Скупштине и председника Комисије Света Петка Градске општине Медијана, проф. др Жарка Ранковића циљ је да се брачним паровима олакша поступак добијања потомства кроз програм традиционалне медицине.

- Градска општина Медијана многo улаже у децу, младе и процес добијања потомства. Сматрамо да ће будуће мајке и очеви кроз овакав вид тренинга имати неки бољитак и да ће се остварити на лакши начин као родитељи, рекао је професор Ранковић уз напомену да је до сада 140 парова добило средства за поступак вантелесне оплодње преко Комисије Света Петка, у прошлој години 14, а ове године чак 20.

Према систематизацији метода традиционалне медицине Министарство здравља Републике Србије, сврстало је Јогу у методе рехабилитације за унапређење здравља. Општина Медијана овај програм реализује у сарадњи са Удружењем Јога Баланс у Нишу.

Коментара: 1


#   Ниш   вантелесна оплодња   наталитет   Медијана градска општина   Жарко Ранковић   Министарство здравља   Света Петка   градске општине   Градска општина   Света Петка фондација   Комисија Света Петка Медијана   Удружење Јога баланс   јога
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Dalibor, 05.11.2018.:
    Zamisli komisija Sveta Petka ih stimuliše da rade jogu!
    Katastrofa! Zemljo otvori se! Umesto da ih vode u manastire da im čitaju molitve za začeće dece, uplatiće im se časovi joge! Zato smo i stigli tako daleko!
    E zemljo Srbijo!


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима