Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najveća gradska opština omogućila "Joga program" parovima za vantelesnu oplodnju

rssBookmark and Share

Niš 05.11.2018. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana predstavila je Joga program za bračne parove kojima su odobrena sredstva Komisije Sveta Petka za vantelesnu oplodnju, a koji se se odazvali pozivu opštine da budu njegov deo.

Najveća gradska opština omogućila "Joga program" parovima za vantelesnu oplodnju

Po rečima predsednika Skupštine i predsednika Komisije Sveta Petka Gradske opštine Medijana, prof. dr Žarka Rankovića cilj je da se bračnim parovima olakša postupak dobijanja potomstva kroz program tradicionalne medicine.

- Gradska opština Medijana mnogo ulaže u decu, mlade i proces dobijanja potomstva. Smatramo da će buduće majke i očevi kroz ovakav vid treninga imati neki boljitak i da će se ostvariti na lakši način kao roditelji, rekao je profesor Ranković uz napomenu da je do sada 140 parova dobilo sredstva za postupak vantelesne oplodnje preko Komisije Sveta Petka, u prošloj godini 14, a ove godine čak 20.

Prema sistematizaciji metoda tradicionalne medicine Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, svrstalo je Jogu u metode rehabilitacije za unapređenje zdravlja. Opština Medijana ovaj program realizuje u saradnji sa Udruženjem Joga Balans u Nišu.

Komentara: 1


#   Niš   vantelesna oplodnja   natalitet   Medijana gradska opština   Žarko Ranković   Ministarstvo zdravlja   Sveta Petka   gradske opštine   Gradska opština   Sveta Petka fondacija   Komisija Sveta Petka Medijana   Udruženje Joga balans   joga
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Dalibor, 05.11.2018.:
    Zamisli komisija Sveta Petka ih stimuliše da rade jogu!
    Katastrofa! Zemljo otvori se! Umesto da ih vode u manastire da im čitaju molitve za začeće dece, uplatiće im se časovi joge! Zato smo i stigli tako daleko!
    E zemljo Srbijo!


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima