Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Превентивни прегледи за запослене у највећој нишкој општини

rssBookmark and Share

Ниш 25.12.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана и нишки Дом здравља настављају сарадњу. Центар за превенцију ове установе организовао је данас превентивне прегледе за запослене у Управи ове општине.

Превентивни прегледи за запослене у највећој нишкој општини

-У сарадњи са Домом здравља отворили смо Школу родитељства и поклонили овој установи Ултразвучни апарат за који смо средства добили у Наградној игри „Узми рачун и победи“. Врата су нам отворена увек када је потребно урадити прегледе за учеснике наших манифестација и ја им се овом приликом на томе посебно захваљујем – рекао је председник Градске општине Медијана, Небојша Коцић.

Између осталог, запослени су могли да провере крвни притисак, ниво шећера из капи крви, проценат масноће, али и добију савете од нутриционисте у вези са здравим стиловима живота и могућностима превенције.

Акцији је присуствовао и директор Дома здравља у Нишу др Милорад Јеркан, који је овом приликом захвалио највећој нишкој општини на свесрдној сарадњи у години на измаку, уз наду да ће она у 2019. години бити још боља.

 


#   Ниш   Дом здравља   Медијана градска општина   Јужна Србија Инфо   Милорад Јеркан   превенција   крвни притисак   градске општине   здравствени преглед   Небојша Коцић
@juznasrbija @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима