Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preventivni pregledi za zaposlene u najvećoj niškoj opštini

rssBookmark and Share

Niš 25.12.2018. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana i niški Dom zdravlja nastavljaju saradnju. Centar za prevenciju ove ustanove organizovao je danas preventivne preglede za zaposlene u Upravi ove opštine.

Preventivni pregledi za zaposlene u najvećoj niškoj opštini

-U saradnji sa Domom zdravlja otvorili smo Školu roditeljstva i poklonili ovoj ustanovi Ultrazvučni aparat za koji smo sredstva dobili u Nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Vrata su nam otvorena uvek kada je potrebno uraditi preglede za učesnike naših manifestacija i ja im se ovom prilikom na tome posebno zahvaljujem – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić.

Između ostalog, zaposleni su mogli da provere krvni pritisak, nivo šećera iz kapi krvi, procenat masnoće, ali i dobiju savete od nutricioniste u vezi sa zdravim stilovima života i mogućnostima prevencije.

Akciji je prisustvovao i direktor Doma zdravlja u Nišu dr Milorad Jerkan, koji je ovom prilikom zahvalio najvećoj niškoj opštini na svesrdnoj saradnji u godini na izmaku, uz nadu da će ona u 2019. godini biti još bolja.

 


#   Niš   Dom zdravlja   Medijana gradska opština   Južna Srbija Info   Milorad Jerkan   prevencija   krvni pritisak   gradske opštine   zdravstveni pregled   Nebojša Kocić
@juznasrbija @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima